Web Analytics
Kayserispor'da Kemen'in olay ayrılığı! Recep Uçar'dan tepki...
Çağdaş Atan, Kayserispor’dan ayrılıp ertesi gün Başakşehir’le anlaşmıştı. Dün de takımın önemli isimlerinden Kemen sözleşmesini tek taraflı feshederek aynı...

Kayserispor'da Kemen'in olay ayrılığı! Recep Uçar'dan tepki... - Futbol Haberleri - Spor

Transfer dönemine girilirken ayrılık ve anlaşma haberleri gelmeye başladı. Bu sezon beklentilerin altında kalan Rams Başakşehir, orta sahaya önemli bir takviyede bulunmak üzere... Başakşehir, Kamerunlu orta saha Olivier Kemen ile anlaşma sağladı. 27 yaşındaki futbolcu, İstanbul ekibi ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Anlaşmanın resmi duyurusunun kısa süre içerisinde yapılması bekleniyor.

Kayserisporda Kemenin olay ayrılığı Recep Uçardan tepki...

TEK TARAFLI FESİH

2021 yılında Kayserispor formasıyla Süper Lig’e gelen Kemen, geçtiğimiz günlerde Sarı-Kırmızılı kulüpten alacaklarına karşılık sözleşmesini feshederek ayrılmıştı. Kemen, bu sezon Sarı-Kırmızılı formayla 13 karşılaşmada forma giyip 2 gol kaydetti. Güncel piyasa değeri 2.4 milyon Euro olan 27 yaşındaki orta saha, Kamerun Milli Takımı’nın Afrika Uluslar Kupası geniş kadrosuna davet edilmişti.

Kayserisporda Kemenin olay ayrılığı Recep Uçardan tepki...

UÇAR'DAN ELEŞTİRİ

Kayserispor’un hocası Recep Uçar ise konuyla ilgili olarak Tivibuspor’da katıldığı programda şunları söyledi:

Olivier Kemen, ekonomik sebeplerden dolayı maalesef tek taraflı feshetti ve ayrılığını çok insani bulmuyorum. Bu noktada sadece profesyonellik olarak bakmamak lazım. Kemen’in ayrılığını o anlamda tasvip etmiyorum.

Haber Kaynağı; https://www.fanatik.com.tr/

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları