Web Analytics
Bobo Röportajı-Oğuzhan Arslan
Bu sezon ligde istediği yerde olmayan Kayserispor'un golcüsü Bobo ile mini bir röportaj gerçekleştirdik. Buyrun hep birlikte okuyalım.

Merhabalar Bobo, bizlere futbola başlama öykünü anlatır mısın?

       Merhabalar, futbola 12 yaşında başladım. 15 yaşında Corinthians forması altında akademik futbol hayatım başladı. 20 yaşında da futbola başladığım Corinthians'ın A takımında oynamaya başladım.

Futbola başladığın günlerden bugünlere kadar kariyerinde sana en çok kimlerin katkısı oldu? Buralara gelmende hangi hocaların emeği büyüktür?

       Çalıştığım bütün hocaların katkısı bende büyüktür. İsim verip diğerlerine haksızlık yapmak istemiyorum.

Corinthians forması altında Brezilya'da oynarken, Beşiktaş’a transferin gerçekleşti. Transferinin arka yüzünü ve detaylarını okuyucularımıza aktarır mısın?

       Türkiye’ye 2006 yılının Şubat ayında geldim. Corinthians forması giyerken Beşiktaş benimle ilgilendi, ben de olumlu yanıt verdim. Türkiye'ye transferin böylelikle gerçekleşti.

6 yıl formasını giydiğin ve şampiyonluk yaşamış olduğun Beşiktaş yılların hakkında neler diyebilirsin? Beşiktaş için kariyerinin dönüm noktalarından biri oldu diyebilir miyiz?

       Beşiktaş’ta müthiş yıllar geçirdim, dediğiniz gibi şampiyonluklar yaşadım. Benim için her zaman özel yeri olacaktır. Beşiktaş taraftarı önünde futbol oynamaktan keyif duydum, Beşiktaş taraftarlarına buradan sevgilerimi gönderiyorum.

Kariyerini incelediğimizde hem Brezilya'da hem de ülkemizde sayısız gole imza attığını görüyoruz. Bunların içinde unutamadığın golün var mı?

       Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'ye attığım 2 golü unutamam.

Beşiktaş'tan sonra Cruzeiro'ya transfer oldun ancak daha sonra Kayserispor'a transfer olarak yeniden ülkemize geri döndün. Geçen sezon takım olarak ligi çok iyi bir yerde bitirirken sen de 31 maçta 18 gol atmayı başarmıştın. Ancak bu sezon işler Kayserispor için pek iyi gitmiyor. Bu durum için düşüncelerin neler?

       Kayserispor iyi bir takım, çok sakat oyuncularımız oldu. İkinci yarıda toparlanarak yükselişe geçmek istiyoruz. Kayserispor olarak istediğimiz yerde değiliz ama bunu değiştirmek için elimizden geleni yapacağız.

Bu keyifli sohbet ve bize zaman ayırdığın için teşekkürler. Son olarak senin okuyucularımıza iletmek istediğin bir şey var mı?

       Beni dinlediğiniz için herkese teşekkür ederim. Taraftarlarımıza tribünlere bekliyoruz, umarım ikinci yarıda herşey daha iyi olacak.

Röportaj: Oğuzhan ARSLAN

http://www.transfermerkez.com/2014/02/roportaj-bobo-kayserispor.html

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.kayserispor.org/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!