Web Analytics
Tolunay Kafkas Resmi İmzayı Törenle Attı
Tolunay Kafkas Resmi İmzayı Törenle Attı

Tolunay Kafkas Resmi İmzayı Törenle Attı

Kayserispor Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde Tolunay Kafkas Kayserispor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Tolunay Kafkas " Başarılı bir sezon geçirmek için kolları sıvadık" dedi.

 "Yıllar sonra yeniden Kayseri'deyim. Kayserispor bana, ben Kayserispor'a çok şeyler kattık. İkinci kez Kayserispor'da olmak bana gurur verir. Bu benim için bir vefa borcudur. Burada olmaktan mutluyum. Ancak yapacak çok önemli işlerimiz var. Kayserispor, zorlu bir süreç geçiriyor. Doğru işleri ortaya koyarsak bu süreci aşarız. Hedefimiz bu sezon kümede kalmak. Gelecek sezonların Kayserispor'unu oluşturmak amacındayız" dedi. 

"Kısıtlı bütçe ile ciddi bir takım oluşturmak zorundayız. Savunmayı iyi yapan, iyi hücum eden bir takım olmak istiyorum. Bunun için de olunu iki yönlü oynayan, tanıdığım bildiğim oyuncuları almak istiyorum. Açıkcası 11-12 oyuncu transfer etmeliyiz. Zamanımız kısıtlı. Bugünden itibaren transfer çalışmalarına hız kazandıracağız ve kısa sürede transferleri bitirmek istiyoruz. Biran önce lige adapte olmaya başlamalıyız. Lig hazırlıklarımızı Kayseri'de sürdüreceğiz. Zaman zaman hazırlık maçları oynayacağız. Ürgüp'te ve Kayseri'de. Ankara'da da TSYD Turnuvası'na katılacağız ve lige hazır hale geleceğiz"  dedi.

 

Kafkasın Yardımcılıklarını ise; Kafkas'a yardımcı olarak Orhan Çıkırıkçı, Muzaffer Bilazer, Mutlu Dervişoğlu ve kaleci antrenörü Mehmet Arslan görev yapacak. 

 

Foto: Kayserispor Resmi Sitesinden alınmıştır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.kayserispor.org/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!