Web Analytics
Nostalji: Kayserispor 1991-1992
Nostalji: Kayserispor 1991-1992

Nostalji: Kayserispor 1991-1992

Kayserispor 1991-1992 sezonu kadrosu; Kayserispor'un Şampiyonluğunu ilan ettiği haftasının maç kadrosu.

 Bir nevi Şampiyonluk hatırası.

 Kadro'da kimler var. En Üstteki; Recep Cavcı (Urfalı Recep) Defansta oynuyordu.Aydınspor'dan transfer edilmişti. Süper Lig kadrosunda da bulundu.Yılmaz Yavman (Antrenör) Kayserispor kaptanlığını ve 1976-82 arasında damga vurdu.  Şu an İzmir'de yaşıyor.Niyazi Bahçecioğlu (Başkan) Kayserispor'a emeği geçen bir Başkan'dı vefat etti.Levent Kurt (Büyük Levent) Kayserispor tarihine damga vuran belkide en çok sevilen futbolculardan biri oldu.Ceyhun Güray - Defans ve Forvette oynadı. Şuan Teknik Direktörlük yapıyor.

Fatih Uraz (Kaleci) - A Milli Takım Kaleciliği yaptı. Şu anda Köşe Yazarlığı yapıyor.Ali İhsan Alçı: Eski Kayserispor Başkanlarından Kocasinan Belediye Başkanlığı yaptı.

Oturanlar; Önder Çakar: Fenerbahçe uzun süre oynadı. Orta Saha'da oynardı. Ticaret ile uğraşıyor.Metin Yıldız: Galatasaray'da uzun süre futbol oynadı. Şu anda Teknik Direktörlük yapıyor.

Hüseyin Ürküten: Halen Öğretmenlik yapıyor. Kayserispor'a Gençlerbirliğinden geldi. 2 sezon harika futbol oynadı. Galatasaray'ın ayartıp alıp sonra sezon başında gönderdiği bir oyuncu. (Ali Turan vakası gibi.)

Beyhan Çalışkan: Kayserispor tarihinin en iyi ortasaha oyuncularından biri idi.Bursaspor'da parladı. Teknik Direktörlük yapıyor.

Muammer Nurlu: Ateş Muammer Lakaplı. 2 sezonda 71 maçta 65 gol atarak kırılması zor bir rekora imza attı. Bir maçta Kayserispor'un en fazla golünü attı. (2 defa bir maçta 5 gol attı).Mustafa Uğur: Kayserispor tarihinde en fazla Kayserispor forması giyen futbolcu olarak tarihte yerini aldı. Kayserispor'da Futbolculuk, Teknik Direktörlük, Yöneticilik yapan nadir insanlardan biri.

Ayhan Baynal: Ben mi; Bende bu maçta tribünlerde yerini almış maçın başlamasını bekliyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları